Печінковий рулет з плавленим сирком
Інгредієнти:
– морква – 2 шт.
– печінка – 1 кг.
– цибуля – 2 шт.
– олія – 4 ст. л.
– плавлений сир – 200 гр.
– вершкове масло – 150 гр.
– спеці (за смаком)
Приготування:
– печінку добре промийте та вимочіть, очистіть від плівки. Налийте в каструлю воду, посоліть та доведіть до кипіння, потім сюди помістіть печінку й відваріть.
– моркву та цибулю очистіть, наріжте на середні кусочки. Розігрійте сковороду та тушкуйте на рослинній олії овочі, поперчіть і посоліть.
– відварену печінку поріжте на кусочки та подрібніть в чаші блендера разом з овочами. Поки печінковий фарш гарячий, додайте вершкове масло та подрібніть ще раз.
– розстеліть фольгу та змастіть її олією. Зверху викладіть печінковий паштет, розкладіть його рівним шаром. Потім викладіть плавлений тертий сир. (відступайте на 1,5 см від країв).
– за допомогою фольги скрутіть все в рулет. Щільно притисніть і поставте в холодильник на 3 години.
Смачного!