«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Печиво за 20 хвилин. Крихке медове печиво, яке тане в роті, не залишить байдужими ні Вас, ні Ваших рідних!

Ніщо так не прикрасить святковий стіл, як смачна і красива випічка.

Домашнє медове печиво, яке тане в роті, не залишить байдужими ні Вас, ні Ваших гостей! Джерело

Інгредієнти для приготування медового печива:

600 г пшеничного борошна
350 г жирної сметани (не менше 20%)
150 г цукру
100 г вершкового масла
2 столових ложки густого меду

Як приготувати медове печиво:

Масло розтоплюємо і розтираємо з цукром і медом.
У цю суміш додаємо сметану і поступово просіяне борошно (борошна може знадобитися більше або менше в залежності від його властивостей).
Тісто замішуємо, додаючи борошно при необхідності, до крутого.
Злегка присипаємо робочу поверхню борошном і розгортаємо наше тісто в пласт товщиною в 5 мм.
Вирізаємо печиво за допомогою формочок.
Викладаємо деко папером для випічки. Можливо, папір не змащуємо.
Розкладаємо фігурки на деку, роблячи між ними проміжки, щоб печиво не злипалося.
Десерт готується не більше 12 хвилин при температурі 180 градусів.
Коли охолоне, прикрашається за бажанням.
Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі