Перестань переводити філе на відбивні! Ця м’ясна страва смачніша і набагато ситніша
І хоча пальчики зі свинини з огірком і сиром — варіант скромніший і бюджетний, ніж перераховані вище варіанти, його смакові якості не поступаються. Приємно, коли є що подати до звичного гарніру, не витративши при цьому піввечора на кухні і не втомившись так, що навіть пробувати не хочеться. Якщо це ваша мрія, готуйте за нашим рецептом.
складові
Свинина 500 г
Мариновані огірки 2-3 шт.
Твердий сир 100-130 г
Лимонний сік 2 ст. л.
Сіль за смаком
Чорний перець (мелений) за смаком
приготування
Помийте м’ясо. Наріжте тонкими смужками.
Помістіть між смужками харчову плівку. Відбийте м’ясо.
Поперчіть його. Полийте лимонним соком.
Після складіть в одну ємність і відставте в сторону маринуватися на півгодини.
Розріжте кожен огірочок уздовж на чотири частини. Твердий сир наріжте невеликими шматочками. Посоліть відбите м’ясо і ще раз поперчіть його.
Візьміть 1 шматок м’яса. Розкладіть його на обробній дошці. Викладіть сирний шматок і шматочок огірка. Загорніть начинку, формуючи рулетик. Обмотайте його нитками. Якщо немає спеціальної нитки, просто закріпіть за допомогою зубочисток.
Розігрійте масло. Обсмажте сформовані рулетики з обох сторін.
Виставте температуру духовки на 180 ° С.
Складіть рулетики у форму для запікання. Поставте в духовку ще на 12 хвилин.
З’єднати м’ясо його з сиром і маринованим огірком — одна з кращих ідей. Закуска такого формату ідеально впишеться і в святкове меню. Мотайте на вус і друзям розповідайте.