«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Перець для фаршироки. За 7 років мене не підвів жодного разу! Перчик виходить тверденький та пряний!

Рецепт перевірений роками!

Складові

перець

2 літри води

1,5 ст. ложки солі

1,5 ст.ложки цукру

50 гр. оцту (9%)

2-3 горошин чорного перцю

2 -3 лаврових листки

Рецепт приготування

Рівний болгарський перець очищаємо від насіння і заливаємо окропом на 15 хвилин.

Після цього перець стане м’яким і його можна легко скласти в банки.

Потім заливаємо перець розсолом і закочує.

Для розсолу: закип’ятити 2 літри води, додати 1,5 ст. ложки солі.

Далі, 1,5 ст.ложки цукру і 50 гр. оцту (9%).

Ще, 2-3 горошин чорного перцю і 2 -3 лаврових листки.

Тепер наш перець для фарширування готовий!

А взимку відкриваєте баночку і готуєте улюблену начинку на свій смак!

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі