Пишна випічка до сніданку. 25 хвилин – і у вас на столі гора булочок. Рецепт рум’яного яблучного задоволення без дріжджів і довгого ліплення
Отже, пропонуємо спекти незвичайні булочки з начинкою, яку не потрібно ховати в середині виробів: кубики фруктів просто змішуються з основою. Виходить неймовірно смачно! Джерело
Складові:
Яблуко – 4 шт.
Пшеничне борошно – 500 г
Цукор – 120 г
Яйце – 4 шт.
Вершкове масло – 200 г
Ванілін – 1 шт.
Розпушувач – 1 шт.
Приготування:
Яйця збийте, потім додайте розтоплене вершкове масло. Помішуючи, введіть цукор і ванілін.
Маленькими порціями додайте борошно, змішане з розпушувачем. Потім додайте в тісто нарізані маленькими кубиками яблука.
Застеліть деко пергаментом і ложкою викладіть на нього тісто, відступаючи приблизно по 5 см між виробами.
Духовку розігрійте до 200 градусів, поставте булочки випікатися протягом 10-15 хвилин.
Вітаємо, смачна рум’яна випічка вже красується на вашому столі і чекає, коли ви притрусите її цукровою пудрою.
Такі булочки можна спекти зі сливами, абрикосами, сухофруктами – експериментуйте, а результатами не забудьте поділитися з іншими читачами в коментарях!
Смачного!