«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Пісні пшоняні котлети з грибами! У нас в селі завжди готують їх у піст! Чоловік їх обожнює! Дарма, що без м’яса! Рецепт від свекрухи дістався!

Відмінна страва для приготування під час Посту. Котлети з пшона вам сподобаються. Простий рецепт приготування пісних пшоняних котлет з грибами.

Інгредієнти

Пшоно 1/2 стакана

Цибуля 1 середня

Морква 1 велика

Шампіньйони 200 г.

Борошно 1-2 ст. л.

Зелень, сіль, мелений перець за смаком

Рецепт приготування пшоняних котлет з грибами

Промити добре пшоно, залити водою (1,5 стакана), довести до кипіння. Як тільки закипить, злити воду (щоб прибрати гіркоту з пшона).

Знову залити 1,5 стакана води, посолити і варити до готовності. Коли каша буде готова, трішки охолодити.

Підсмажити цибулю (порізану кубиками), моркву (натерти на великій тертці), гриби (порізані пластинками).

Перекрутити через м’ясорубку смажені гриби з цибулею і морквою, пшоняну кашу. Посолити і поперчити за смаком. Додати борошно, добре перемішати.

Змочити руки холодною водою і сформувати котлети. Обмокнути у панірувальні сухарі або в муці і смажити на сковороді до золотистої скоринки, з обох боків.

Смачні пшоняні котлети з грибами готові.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі