Півсклянки цукру і склянка солі – саме так готую найніжніше сало, їдять навіть діти
Чудовий продукт, який піднімає імунітет і добре насичує. І зовсім не потрібно боятися від нього погладшати, адже калорій в ньому мало. У ньому присутні необхідні кожному організму мононенасичені олеїнової і поліненасичені жирні кислоти. Особливо сало цінується за арахідонову кислоту, що міститься в ньому, що відповідає за нормалізацію холестерину і вироблення гормонів.
Сьогодні редакція «Отож» розповість, як смачно посолити сало. Особливо смачним виходить сало з м’ясним прорізом, який називається підчеревиною. Головне, щоб це не був кнур, сало якого має неприємний запах.
Рецепт смачного сала в розсолі
СКЛАДОВІ: 1 кг сала 1 ст. солі 0,5 ст. цукру 1 л. води чорний перець горошком лавровий лист часник
ПРИГОТУВАННЯ: 1. Додай в воду сіль, цукор, перець і лавровий лист. Доведи до кипіння і остуди. 2. Наріж дрібно часник або начави і посип ним сало. 3. Отриманим розсолом залий сало. Нехай один день стоїть просто на кухні, а потім ще добу в холодильнику. Потім виклади на рушник, щоб розсіл втік. 4. Така страва дуже добра.
Смачного!
Можеш додавати різні приправи за смаком. Головне – побільше лаврового листа. Він надає салу особливу пікантність. Розкажи нам в коментарях, як ти любиш готувати сало. А також поділися статтею зі своїми друзями в соціальних мережах