Пляцок ” Хрещатий яр”. Ніколи б не подумала, що вмію пекти ТАКУ смакоту!
Коричневе тісто:
250 гр. маргарину
1скл. цукру
2ст.л. какао
3 яйця
1 п. порошку до печева
1,5 скл. муки
3ст.л. сметани Джерело
Тісто поділити на 2 частини.
Біле тісто:
2,5 скл. муки
200гр. маргарину (перетерти)
2-3 жовтки
2 ст.л. сметани
Тісто поділити на 4 частини.
Білки збити з 1скл. цукру(на густу піну)
Кожну частину розкатати, змастити білком і посипати горіхами.Так зробити всі чотири частини.Горіхів треба 2 скл.
Окремо випекти 2 чорні коржі.
Крем 1: 300гр.масла збити з 1банкою згущонки.
Крем 2: 0,5 літри сметани збити з 1скл. цукру,ван. цукор.
Перекладаємо коржі:
КОРИЧНЕВИЙ КОРЖ
КРЕМ 2
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВГОРУ
КРЕМ 1
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВНИЗ
КРЕМ 2
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВГОРУ
КРЕМ 1
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВНИЗ
КРЕМ 2
КОРИЧНЕВИЙ КОРЖ
Зверху полити помадкою.
Смачного!