Пляцок «Світланка» без випічки – об’їдаємося всією сім’єю. Готується неймовірно швидко!
Візьміть на замітку цей рецепт пляцка без випічки.
Готується неймовірно швидко! Джерело
Вам знадобляться інгредієнти:
1.Для коржів:
3 склянки борошна;
1 банка згущеного молока;1 куряче яйце;
1 ч. Ложка соди;
1 ч. Ложка оцту (потрібно буде погасити соду оцтом);
2. для крему:
750 гр. молока;
200 гр. вершкового масла;
1,5 склянки цукрового піску;
2 курячих яйця;
3 ст. ложки просіяного борошна;
Ваніль за смаком.
Технологія приготування:
1.Всі інгредієнти для тіста змішайте і замішайте еластичне тісто. Розділіть тісто на 8 ча
стин.
2. Розкачайте кожну частину тіста по діаметру сковороди і «смажте» на сковороді по одній хвилині з кожної сторони.
3. Обріжте коржі. Залишки не викидайте. Їх ви зможете потовкти для нашого обсипання.
Приготування крему:
1. Змішайте всі інгредієнти для крему (крім вершкового масла).
2. Поставте на середній вогонь. Постійно помішуйте до загустіння.
3. Зніміть з вогню і додайте в цей гарячий крем вершкове масло. Ретельно все перемішайте.
4. Перемажте теплим кремом, присипте зверху товченою крихтою.
5. Наш пляцок повинен гарненько просочитися при кімнатній температурі не менше однієї години.