Поки сезон кабачків в розпалі, готую такий сніданок кожен день
Поки сезон кабачків в розпалі, рецепт обов’язково повинен Вам стане в нагоді не один раз. Готується зовсім просто, а виходить дуже смачно!
Складові:
Кабачки -1 шт (250-300 гр)
Яйця — 2шт.
Цибулина -1 шт.
часник — 1-2 зуб
Сіль за смаком
Чорний перець — за смаком
Приготування:
Цибулину порізати кубиками.
Кабачок почистити і порізати кубиками.
На сковорідку наливаємо рослинну олію, кладемо цибулю і обсмажуємо її до напівпрозорості.
Кладемо кабачки до цибулі і смажимо на середньому вогні до готовності хвилин 5-6. Коли кабачки стануть м’якими додаємо сіль, чорний перець і 1-2 зубчики часнику.
Перемішуємо. Розбиваємо 2-3 яйця, солимо і збиваємо виделкою. Заливаємо кабачки, закриваємо кришкою і смажимо на маленькому вогні хвилини 2-3 до готовності.
Подати можна на сніданок або як перекус.
Смачного!
Які страви ви любите готувати з кабачків?