«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Поки сезон кабачків в розпалі, готую такий сніданок кожен день

Поки сезон кабачків в розпалі, рецепт обов’язково повинен Вам стане в нагоді не один раз. Готується зовсім просто, а виходить дуже смачно!

Складові:
Кабачки -1 шт (250-300 гр)
Яйця — 2шт.
Цибулина -1 шт.
часник — 1-2 зуб
Сіль за смаком
Чорний перець — за смаком
Приготування:
Цибулину порізати кубиками.

Кабачок почистити і порізати кубиками.

На сковорідку наливаємо рослинну олію, кладемо цибулю і обсмажуємо її до напівпрозорості.

Кладемо кабачки до цибулі і смажимо на середньому вогні до готовності хвилин 5-6. Коли кабачки стануть м’якими додаємо сіль, чорний перець і 1-2 зубчики часнику.

Перемішуємо. Розбиваємо 2-3 яйця, солимо і збиваємо виделкою. Заливаємо кабачки, закриваємо кришкою і смажимо на маленькому вогні хвилини 2-3 до готовності.

Подати можна на сніданок або як перекус.

 Смачного!

Які страви ви любите готувати з кабачків? 

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі