«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Покроковий рецепт надзвичайно смачної свинячої рульки. Обов’язково збережіть собі!

Покроковий рецепт надзвичайно смачної свинячої рульки. Обов’язково збережіть собі!

Складові:

Рулька свиняча (задня частина свинячої ноги) – 800 – 1000 г

Часник – 5-6 зубчиків

Сіль – 1 ст. ложка

Перець мелений – 1 ч. ложка

Майонез – 1 ст. ложка

Мед – 1 ч. ложка

Гірчиця – 1 ч. ложка

Ароматні трави – за бажанням

Приготування:

1. Рульку гарненько миємо й відскрібаємо шкіру ножем, обсушуємо.

2. Робимо ножем глибокі проколи в шкірці і начиняє отвори, розрізаним навпіл зубчиками часнику. Натираємо сіллю, перцем, ароматними травами за бажанням.

3. Обмащуємо рульку сумішшю майонезу, меду і гірчиці. Залишаємо маринуватися на кілька годин, в ідеалі на ніч.

4. Рульку укладаємо в пакет для запікання і запікаємо при температурі 160-170 градусів протягом 2-2.5 години.

5. Вимикаємо духовку і даємо постояти ще півгодини. Смачного.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі