Помідори кисло-солодкі мариновані. Тaкі помідори навіть влітку їсти хочеться. Єдиний рeцепт, перевірений роками.
Цей простий рецепт стане гідним суперником навіть для найвишуканіших закусок!
Надійний рецепт, перевірений роками!
Складові
помідори,
лист хрону,
часник,
кріп,
листя смородини,
гострий червоний перець.
Для маринаду:
На 1 л води:
Сіль – 1 ст. ложка
Цукор – 5 ст.ложек
Оцет 9% – 2,5 ст. ложки
Рецепт приготування
Помідори вимити. Банки вимити, обшпарити, кришки простерилізувати.
Укласти на дно спеції і половину часнику, покласти помідори максимально щільно, зверху покласти залишки часнику.
Залити помідори окропом, накрити кришками, залишити на 15 хвилин.
Воду злити в каструлю, приготувати маринад: додати сіль, цукор, довести до кипіння і кип’ятити 5 хвилин.
Потім, додати оцет, довести до кипіння і кип’ятити 5 хвилин.
Залити банки маринадом, закрити кришками, перевернути, укутати до повного охолодження.
Смачного!