«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Помідори «по-царськи» без оцту. Чоловік їсть з великим задоволенням

Дуже смачні томати — пальчики оближеш!

«У більшості дівчат є проблема непорозуміння зі свекрухою, проте я їх, якщо чесно, не розумію. У мене з матір’ю чоловіка розбіжностей не виникає. Наші відносини до такого ступеня привітні, що багато хто не може в це повірити. В цьому немає нічого секретного — ми просто дуже любимо одного і того ж чоловіка і хочемо, щоб він був завжди щасливий. Власне, треба віддати належне свекрусі, так як вона спонукає мене до дій з приготування їжі і дає хороші рецепти. За це я їй дуже вдячна! 2 роки тому свекруха запропонувала мені один цікавий рецепт маринованих томатів. Чоловік їх просто обожнює! Щорічно я закриваю на пару банок більше», — про свій життєвий досвід розповіла нам Ольга.

Тепер і ми вирішили поділитися з нашими читачами рецептом апетитних маринованих помідорів.

Необхідно підготувати:
• Помідори

• Кріп, лавровий лист, часник (1 зубчик)

• Четвертинку солодкого перцю

• Гвоздику, перець горошком, перець Чилі

• 1 ст. ложку солі

• 1 склянку цукру

• Лимонну кислоту (1 ст. ложка)

Процес приготування
1. Помідори необхідно помити. За допомогою зубочистки слід проколоти кожен томат.

2. Помістіть гвоздику з кропом, лавровим листом і перцями на дно банки.

3. Потім потрібно тісно покласти помідори, залити їх окропом і залишити до охолодження води.

4. Далі злийте воду, поріжте часник і додайте його до томатів.

5. Тепер покладіть цукор, сіль з лимонною кислотою і знову налийте окропу. Закрийте банку, переверніть її і накрийте ковдрою.

Банки повинні повністю охолонути.

Все просто! Рекомендуємо для проби відкрити першу банку. Можливо, такі смачні помідори вам перехочеться заносити в підвал!

Дійсно можна приготувати на зиму мариновані томати без додавання оцту! Між іншим, свіжа зелень теж може зберігатися без заморозки та консервування!

Поділися цим незвичайним рецептом зі своїми друзями!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі