«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Пончики на кефірі за 15 хвилин. Рецепт стане в нагоді кожній господині

Складові: Кефір – 200 мл Цукор – 4 ст. л.

Яйце – 1 штука

Ванілін – 1 щіпка

Вершкове масло – 50 г

Борошно пшеничне вищого ґатунку – 400-450 г

Розпушувач – 1 ч. л.

Рослинна олія рафінована – для смаження

Як приготувати пончики на кефірі:

1. Підготуйте продукти для пончиків. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно було теплим. Змішайте масло з яйцем і цукром до однорідного стану.

2. Додайте кефір, перемішайте знову.

3. Всипте борошно, змішане з ваніліном і розпушувачем. Замісити тісто. Не варто тісто робити занадто твердим, інакше пончики будуть жорсткими. Як тільки тісто перестало липнути до рук, значить, що муки достатньо.

4. Присипте стіл борошном. Відразу поставте сковорідку з олією нагріватися. Тісто розкачати завтовшки приблизно в 1 см. За допомогою двох склянок різного діаметру зробіть пампушки.

5. У гарячу олію викладайте пончики, підсмажте їх з двох боків до рум’яного кольору.

6. Готові пончики зніміть зі сковороди, паперовими серветками видаліть надлишки жиру. Остудіть пончики, і можна подавати до столу. Смачного!

Джерело

Яйце – 1 штука

Ванілін – 1 щіпка

Вершкове масло – 50 г

Борошно пшеничне вищого ґатунку – 400-450 г

Розпушувач – 1 ч. л.

Рослинна олія рафінована – для смаження

Як приготувати пончики на кефірі:

1. Підготуйте продукти для пончиків. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно було теплим. Змішайте масло з яйцем і цукром до однорідного стану.

2. Додайте кефір, перемішайте знову.

3. Всипте борошно, змішане з ваніліном і розпушувачем. Замісити тісто. Не варто тісто робити занадто твердим, інакше пончики будуть жорсткими. Як тільки тісто перестало липнути до рук, значить, що муки достатньо.

4. Присипте стіл борошном. Відразу поставте сковорідку з олією нагріватися. Тісто розкачати завтовшки приблизно в 1 см. За допомогою двох склянок різного діаметру зробіть пампушки.

5. У гарячу олію викладайте пончики, підсмажте їх з двох боків до рум’яного кольору.

6. Готові пончики зніміть зі сковороди, паперовими серветками видаліть надлишки жиру. Остудіть пончики, і можна подавати до столу. Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі