Пpостий, але нepеально смачний рецепт – торт “Снiкерс”. Найкpащий сімейний десерт до свят і на кожен день.
Інгредієнти для тіста:
сметана – 2 склянки;
борошно – 2 склянки;
цукор – 1.5 склянки;
яйця – 7 шт;
розпушувач або сода гашена оцтом.
Інгредієнти для крему:
варене згущене молоко – 1 банка;
масло вершкове – 150 г;
родзинки та горіхи за смаком.
Процес приготування
Білки збиваємо в стійку піну з цукром і викладаємо їх у вигляді кола, з діаметром до 26 см. Бізе підсушуємо в духовці.
Для крему збиваємо разом масло і згущене молоко і додаємо подрібнені (але не дуже) горіхи та родзинки.
Як бісквітного шару, ви можете взяти шоколадний бісквіт і трохи просочити його будь-яким сиропом. Бісквіт розрізаємо на дві частини і одну намазуємо кремом (половиною від загальної маси). Зверху кладемо безе – корж, намазуємо кремом, кладемо другу частину бісквіта і все трохи придавлюємо. Торт поливаємо шоколадною глазур’ю і обсипаємо горішками.
Смачного!