«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Приголомшливий і смачний. Одразу й не зрозуміла з чого. Взяла рецепт – готується неймовірно швидко

Рецепт торта з лаваша. На його приготування знадобитися зовсім мало часу.

Блюдо виходить ситне, соковите і дуже смачне. Джерело

Необхідні продукти

6 штук лаваша
3 курячих яйця
1 склянка вершків
15 штук ковбаси (нарізка)
15 штук сиру (нарізка)
чорний перець
1 столова ложка паприки
сіль
петрушка
рослинна олія

Починаємо приготування

Беремо роз’ємну форму для випікання і промазуємо її маслом.

У миску вбиваємо яйця, додаємо вершки і все перемішуємо вінчиком. Потім всипаємо чорний перець, паприку і сіль. Все добре перемішуємо.

Кладемо в форму 1 лист лаваша і зверху поливаємо його соусом, а потім викладаємо шар з ковбаси і сиру. Потім накриваємо другим листом лаваша і поливаємо соусом. Таким чином робимо інші шари.

Останній шар накриваємо лавашем і поливаємо соусом.

Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо блюдо 20 хвилин. Готову страву дістаємо з духовки, виймаємо з форми і прикрашаємо тертим сиром з подрібненою петрушкою. Даємо торту трохи охолонути і подаємо до столу.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі