«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Простий рецепт торта «Сметанник» на сковороді. Готовиться легко і швидко.

Сметанник — улюблений багатьма торт. Ми ж пропонуємо вам легкий рецепт цього тортика, який, як виявилося, можна приготувати на сковороді.

Інгредієнти

Для коржів:

Борошно 550 г

Сметана (25%) 300 г

Цукор 300 г

Розпушувач 1,5 ч.л.

Какао 1 ст.л.

Для крему:

Сметана 600 г

Цукор 180 г

Для прикраси: Крихти з коржів

Приготування

З’єднати сметану і цукор, перемішати і розділити на дві частини.
Додати в першу сметанну частину какао.
Змішати борошно, розпушувач, рівномірно всипати в кожну з сметанних половин.
Замісити тісто, з кожної половини зробити «ковбаску» і розрізати на 6 однакових частин.
Скачати в 12 кульок, кожен потім розкачати, щоб вийшло 12 коржів
Викласти в суху розігріту сковороду діаметром 22 см., зрізати надлишки.
Смажити з кожного боку  2-3 хвилини до рум’яного стану.
Зі зрізаних надлишків зробити ще два коржі для посипання, посмажити їх.
Збити міксером сметану і цукор.
Зібрати торт у послідовності: світлий корж-крем-темний корж-крем.
Подрібнити в крихту коржі для посипання і прикрасити нею торт.
Покласти торт в холодильник для просочення.  Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі