«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Просто тане у роті: Ліза Глінська поділилася рецептом незвичного торта "Смарагд"

"Смарагд" – святковий торт, який готується за особливою технологією. Десерт дуже незвичний, адже бісквіт тут зеленого кольору. Він поєднується з шаром ніжного ягідного мусу, який просто тане у роті. Такий торт ідеально підійде для будь-якого святкування. Ідеєю приготування десерту "Смарагд" поділилась відома українська кондитерка Ліза Глінська на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Бісквіт зі шпинатом⁣:

Інгредієнти:

  • рослинна олія – 100 мл
  • шпинат – 200 г
  • лимонний фреш – 20 мл
  • яйця ⁣– 150 г
  • цукор – 150 г⁣
  • розпушувач – 12 г
  • борошно – 220 г
  • малина (заморожена)⁣ – 200 г

Інгредієнти для ягідного мусу:⁣

  • ягідне пюре – 250 г ⁣
  • яйця ⁣– 100 г
  • цукор – 50 г ⁣
  • желатин – 12 г + 60 мл води ⁣
  • білий шоколад – 120 г
  • вершки (жирністю не менше 30%) – 280 мл

 

Інгредієнти для крем-чізу:

  • вершковий сир – 150 г
  • вершки (жирність не менше 30%) ⁣– 50 мл
  • цукрова пудра – 20 г

 

Спосіб приготування бісквіту зі шпинатом:

1. Покладіть у мірну склянку: шпинат, олію та лимонний фреш. Все збити занурювальним блендером.

2. Збити міксером, яйця з цукром, близько 7 хвилин – маса повинна стати пишною та повітряною.⁣

3. Додати до яєчної маси шпинатну пасту, перемішати.

4. Додати борошно з розпушувачем, використовуючи сито, все обережно змішати.

5. Вилити тісто на пергамент, розрівняти. ⁣

6. Малину рівномірно вставити в тісто.

7. Відправити лист у розігріту до 170 градусів духовку, на 15-18 хвилин.⁣

8. Дістати, дати охолонути.⁣

9. Взяти металеве кільце діаметром 16 см і вирізати 4 круги.⁣

10. Бісквіт, що залишився, викласти на деко з пергаментом і відправте в розігріту до 100 градусів духовку, на 1 годину, висушити.

11. Для приготування одного торта заввишки – 6 см, діаметром – 18 см – нам знадобиться два бісквіти. Інші два – можна обернути харчовою плівкою і заморозити.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі