РЕЦЕПТ пудингу з манки: без випічки і тримає форму. Дуже легкий та смачний
Манний пудинг – покроковий рецепт
Манка – найкраща крупа для пудингів. Для десерту необхідно мінімум часу та інгредієнтів. А ягоди, шоколад і горіхи не тільки прикрасять пудинг, але і зроблять його ще смачніше.
ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 ПОРЦІЇ:
500 мл молока
100 г молочного шоколаду
25 г вершкового масла
4,5 ст. л. манки
50 г цукру
100 г малини або інших ягід
4 ст. л. шоколадної стружки
1 ст. л. будь-яких мелених горіхів
дрібка солі
ПРИГОТУВАННЯ:
- Спарити молоко з цукром і сіллю. Додати вершкове масло і шоколад.
- Тонкою цівкою всипати манну крупу. Варити, безперервно помішуючи, 2-3 хвилини і зняти з вогню.
3. Порційні формочки змочити водою і вилити в них шоколадну суміш.
4. Поставити в холодильник на 2 години.
5. Перед подачею прикрасити пудинг шоколадною стружкою, горіхами і свіжими ягодами. Смачного!