Рецепт сирника на яблучній подушці
Інгредієнти:
Пісочне тісто:
1 ½ склянки борошна
3 столові ложки цукрового піску
3 яєчних жовтки
½ чашки вершкового масла
½ чайної ложки порошку випічки
Шар яблук:
1 кг яблук
3-4 столових ложки коричневого цукру з корицею
1 чайна ложка лимонного соку
1 лимон желе
Шар сиру:
1 кг нежирного сиру
¾ склянки цукру
16 г ванільного цукру
3 білка
3 яйця
½ склянки сухого молока
1 ½ склянки 2% молока
1 вершковий порошок пудингу
Додатково:
молочна помадка
Помаранчеві шоколадні чіпси
Приготування
Тісто:
Змішайте борошно з розпушувачем і цукровою пудрою, жовтками і кусками нарізаного холодного вершкового масла, замісити однорідне тісто. Покрити пергаментним папером лист форми розміром 25/30 см, покласти в холодильник протягом години, доки готуємо яблука .
Шар яблук:
Яблука, нарізати скибочками, додати дві столові ложки води, скропити лимонним соком, додати цукор, варити на вогні, поки вони не почнуть розвалюватися. Зніміть з вогню влити сухе желе змішати. Відложити для охолодження. Холодну масу розподілити на коржі.
Шар сиру
Сир, пудинг, цукор, білок і цілі яйця, сухе молоко і звичайне молоко помішаємо в мисці, змішують тільки блендером до отримання однорідної гладкої маси. Налийте на шар яблук.
Помістити в попередньо нагріту до 180 ° C духовку і пекти протягом 20 хвилин. Знижуємо температуру на 170 * і печемо протягом 30 хвилин.
Охолоджуємо його при відкритій дверці духовки. Холодний торт прикрасити молочною глазур’ю і посипати тертим шоколадом. Смачного!