«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Рецепт сирника на яблучній подушці

Рецепт сирника на яблучній подушці

Інгредієнти:
Пісочне тісто:

1 ½ склянки борошна
3 столові ложки цукрового піску
3 яєчних жовтки
½ чашки вершкового масла
½ чайної ложки порошку випічки
Шар яблук:

1 кг яблук
3-4 столових ложки коричневого цукру з корицею
1 чайна ложка лимонного соку
1 лимон желе
Шар сиру:

1 кг нежирного сиру
¾ склянки цукру
16 г ванільного цукру
3 білка
3 яйця
½ склянки сухого молока
1 ½ склянки 2% молока
1 вершковий порошок пудингу
Додатково:

молочна помадка
Помаранчеві шоколадні чіпси
Приготування
Тісто:

Змішайте борошно з розпушувачем і цукровою пудрою, жовтками і кусками нарізаного холодного вершкового масла, замісити однорідне тісто. Покрити пергаментним папером лист форми розміром 25/30 см, покласти в холодильник протягом години, доки готуємо яблука .
Шар яблук:

Яблука, нарізати скибочками, додати дві столові ложки води, скропити лимонним соком, додати цукор, варити на вогні, поки вони не почнуть розвалюватися. Зніміть з вогню влити сухе желе змішати. Відложити для охолодження. Холодну масу розподілити на коржі.

Шар сиру

Сир, пудинг, цукор, білок і цілі яйця, сухе молоко і звичайне молоко помішаємо в мисці, змішують тільки блендером до отримання однорідної гладкої маси. Налийте на шар яблук.

Помістити в попередньо нагріту до 180 ° C духовку і пекти протягом 20 хвилин. Знижуємо температуру на 170 * і печемо протягом 30 хвилин.

Охолоджуємо його при відкритій дверці духовки. Холодний торт прикрасити молочною глазур’ю і посипати тертим шоколадом. Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі