«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Рецепт скумбрії, який ви не знайдете в інтернеті. Секретний маринад робить рибку неймовірно ніжною і смачною! Зaпишіть, щoб не втратити!

Рецепт скумбрії, запеченої в секретному маринаді!

продукти:

Скумбрія свіжоморожена 3 шт.
Гірчиця 3 ч.л.
Майонез 3 ч.л.
Сіль за смаком

приготування:

У списку інгредієнтів вказано базовий склад рецепта. Однак, всі компоненти маринаду легко замінні.

Якщо немає гірчиці (або її мало), то можна додати близько 1,5-2 ч.л. хрону. Так само можна додати кетчуп.

Скумбрію не розморожувати остаточно, нехай вона залишиться твердою, щоб шматочки при нарізці виходили рівними.

Ретельно моєму рибу, потрошимо, відрізаємо непотрібні голову і кінчик хвоста. Підготовлені таким чином тушки промокаємо паперовим рушником від вологи.

Ріжемо рибу на шматочки.

Тільки й залишилося, що посолити рибу і обмазати її соусом (для соусу потрібно просто змішати гірчицю і майонез).

Викладаємо шматочки риби на деко (попередньо застеліть його фольгою для чистоти процесу) і відправляємо в духовку або аерогриль.

Запікайте скумбрію 30 хвилин при середній температурі – близько 180 градусів.

Якщо Ви хочете подати рибу до столу цілою, то запікайте тушкою. А якщо шматочками, то краще рибу нарізати ще сиру, інакше готова скумбрія не буде так красиво різатися.

Скумбрія готова! Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі