Рецепт смачного тіста для чебуреків. Хрустке тісто для чебуреків — його повинна вміти замішувати кожна поважаюча себе господиня
Так хочеться, щоб у цьому коржику з м’ясом все було ідеально — і соковита, ароматна начинка, і смачне, хрустке тісто для чебуреків. Джерело
Тісто на чебуреки на воді
Тісто для чебуреків смачне, хрустке готується дуже просто і не вимагає якихось особливих інгредієнтів. Навіть замішане на воді, воно забезпечить те, що ваші чебуреки і холодними будуть мати смачну, хрустку скоринку..
Інгредієнти :
250 мл води,
300 гр борошна,
1 ст. ложка рослинної олії,
1 чайна ложка солі.
Робимо тісто:
• Хрустке тісто для чебуреків готується в глибокій ємності, в яку першим ділом наливаємо воду, а потім всипаємо борошно з сіллю, а також вливаємо олію.
• Перемішуємо тісто на чебуреки для утворення в’язкої маси. Тепер його потрібно як слід пром’яти, щоб тісто стало міцним і еластичним. Це найпростіше зробити на столі.