«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Рецепт цієї страви привезла з Італії. Фіттата – швидка смачна і ситна страва для всієї родини

Пропонуємо вам приготувати на сніданок смачний італійський омлет «фріттата»

Особливість страви полягає в тому, що її готують з різними начинками і тільки в духовці. Сьогодні в нашому меню фріттата з картоплею, солодким перцем і шпинатом.  Джерело

Інгредієнти:

Картопля – 3 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Гострий перець – 1 шт.
Шпинат – 1 пучок
Яйця – 6 шт.
Молоко – 1/2 склянки
Сіль, перець

Приготування:

Картоплю очистити і натерти на крупній тертці. Викласти в чавунну сковороду, придатну для духовки. Болгарський перець помити, видалити білі перегородки і насіння. Нарізати соломкою і викласти поверх картоплі.

Шпинат промити і обсушити. Крупно нашаткувати листя. Викласти на картоплю зелень і нарізаний кружечками гострий перець.

Збити віночком яйця з молоком, сіллю і перцем. Залити овочі і поставити запікатися в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 20-30 хвилин.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі