Салат “Грибна поляна”. Цей салат підкорить всіх гостей за вашим святковим столом.
Цей сала підкорить всіх гостей за вашим святковим столом. Готується дуже просто, але виглядає надзвичайно красиво, а смак незрівнянний.
Для приготування салату вам знадобляться такі інгредінти:
Гриби мариновані,
200 г ковбаси,
100 г сиру твердого,
3 яйця,
2 картоплини,
майонез,
кріп, зелена цибуля.
Приготування:
Картоплю і яйця відварити. Миску з плоским дном потрібно застелити харчовою плівкою – так буде зручніше перевертати салат. На дно викласти мариновані печериці капелюшками вниз. Дрібно нарізати кріп і зелену цибулю, розкласти зверху на печериці. Ковбасу нарізати дрібними шматочками і викласти наступним шаром. Зверху покрити сіточкою майонезу.
Твердий сир натерти дрібно і викласти наступним шаром. Яйця порізати кубиками (або натерти і викласти наступним шаром. Зверху змастити сіточкою майонезу. Картоплю натерти, викласти останнім шаром і змастити майонезом. Накрити все плоскою тарілкою і акуратно перевернути миску з салатом, щоб гриби виявилися зверху. Прикрасити зеленню на свій смак.
Салат легкого приготування готовий. Подавайте з впевненістю на стіл і приймайте компліменти від гостей.
Всім смачного!