Салат, який першим завжди закінчується на столі: Легкий і ситний салат «Оленка»
Зараз ковбасу додають в безліч гарячих страв, закусок і навіть гарнірів. Сьогодні ми підготували для вас варіант салату з шинкою «Оленка» – він виходить дуже легким і одночасно ситним, а готується швидко і просто.
Інгредієнти:
Шинка – 450 грам;
Яйце – 3 шт.;
Огірки – 1 шт.;
Болгарський перець – 1 шт.;
Консервована кукурудза – 350 грам;
Майонез – 4 ст. л.;
Кріп – за смаком;
Сіль – за смаком;
Чорний перець (мелений) – за смаком.
Приготування:
Яйца зваріть круто, остудіть, очистіть і наріжте невеликими кубиками.
Болгарский перець і шинку наріжте довгими смужками, а огірок – кружальцями. Зелень подрібніть за допомогою ножа.
Змішайте всі інгредієнти в глибокому салатнику, заправте майонезом, додайте спеції, зелень і все добре перемішайте.
Готовий салат відразу подавайте до столу. За бажанням можете замінити в ньому кукурудзу на зелений горошок, а свіжий огірок на солоний – так страва вийде більш гострою, пікантною. Цей салат відмінно підійде як для вечірнього перекусу, так і для святкового столу.