Салат “Різдвяний вінок”, крім оригінального і приємного смаку, він має грандіозний успіх на столі
Інгредієнти:
Рис варений – 1 склянка
Крабові палички – 200 гр
Яблуко – 1 шт
Помідори – 2 шт
Сир твердий – 50 грам
Кріп свіжий – 1 пучок
Цибуля зелена – 1 пучок
Майонез – за смаком
Сіль, перець – за смаком
Приготування:
Крабові палички нарізати середніми шматочками, пару штук відкласти для оформлення свічок.
Також нарізати кубиками помідори і яблука, вони додадуть салату соковитість. З’єднати їх з крабовими паличками.
Додати в салат варений рис, перемішати.
Натерти сир і додати його в салат.
У центр тарілки поставити півлітрову банку або широку склянку. Викласти салат по колу, формуючи кільце. Трохи притиснути долонею до стінок банки.
Подрібнити зелену цибулю і третю частину кропу. Посипати кільце зверху. Кріп, що залишився, невеликими гілочками викласти по колу.
З відкладених крабових паличок зробити свічки: розрізати паличку на 2 частини, ножем зробити невеликий надріз з одного боку. З помідора вирізати “вогонь” і вставити його в отвір.
Верх салату прикрасити горошком і шматочками помідорів.