Салат «Суботній» готується швидко і просто, але ще швидше з’їдається.
Його можна готувати в будь-який сезон року, так як продукти доступні і завжди є у нас «під рукою». Це листковий ситний салат.
Складові:
— картопля (відварна) — 3 — 4 шт.
— цибуля — 1 — 2 шт.
— яйце — 3 шт.
— сир твердий- 100 г
— перець (солодкий) -1 шт.
— майонез — до смаку
Приготування:
Картоплю відварити, почистити і натерти на середній тертці. Шар змастити майонезом.
Цибулю почистити, нарізати півкільцями і обсмажити на сковороді без масла, до золотистого кольору. Викласти на картоплю.
Яйця зварити, почистити, натерти на середній тертці і викласти на цибулю. Змастити майонезом.
Сир натерти також на середній тертці і покласти на яйця + майонез.
Перець червоний очистити від насіння, нарізати кубиками. Половину перцю змішати з майонезом і викласти на сир. Другу половину покласти на верх без майонезу.
Кожен шар можете посолити під вкусу. Смачного!