Сало у цибулинні. Бабуся завжди на Великдень готує. Уся родина в захваті від нього! Та готує вона його за особливим рецептом! Лише у неї воно виходило таке смачнюще!
Є чудова альтернатива копченому салу! Якщо у вас не має місця для коптіння, спробуйте новий оригінальний і цікавий рецепт – сало у цибулинні!
Інгредієнти:
1 кг свинячої грудинки,
1 л води, 0,5 склянки солі,
1 ст. ложка цукру,
2 голівки часнику,
10 горошин перцю,
2-3 лаврові листки,
червоний мелений перець, цибулиння.
Після закипання води з цибулинням покласти грудинку, сіль, цукор, перець горошком, лавровий листок.
Варити 1 годину. Зняти з вогню і залишити грудинку в цьому розсолі на добу. Злити розсіл, натерти грудинку розчавленим часником і червоним меленим перцем. На 2 години залишити в теплі (у торбинці), потім покласти в морозильник.