«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Сало у цибулинні. Бабуся завжди на Великдень готує. Уся родина в захваті від нього! Та готує вона його за особливим рецептом! Лише у неї воно виходило таке смачнюще!

Є чудова альтернатива копченому салу! Якщо у вас не має місця для коптіння, спробуйте новий оригінальний і цікавий рецепт – сало у цибулинні!

Інгредієнти:

1 кг свинячої грудинки,

1 л води, 0,5 склянки солі,

1 ст. ложка цукру,

2 голівки часнику,

10 горошин перцю,

2-3 лаврові листки,

червоний мелений перець, цибулиння.
Після закипання води з цибулинням покласти грудинку, сіль, цукор, перець горошком, лавровий листок.

Варити 1 годину. Зняти з вогню і залишити грудинку в цьому розсолі на добу. Злити розсіл, натерти грудинку розчавленим часником і червоним меленим перцем. На 2 години залишити в теплі (у торбинці), потім покласти в морозильник.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі