«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Шампіньйони в хрусткій сирній скоринці – неймовірна закуска за 15 хвилин

Усередині грибочки м’які, ніжні і соковиті – буквально тануть у роті. А зовні оригінальна ароматна кірочка з сиру і панірувальних сухарів: просто смакота. Спосіб приготування цікавий, трохи незвичний, але при цьому неймовірно легкий і швидкий. Мінімум часу, мінімум інгредієнтів – і море смаку в результаті.

Інгредієнти:
450 грам свіжих печериць (з великими капелюшками);
одне свіже куряче яйце;
10 грам вершкового масла;
20 грам сиру пармезан;
40 грам панірувальних сухарів (або 35 грам мигдального борошна + 20 грам сухарів);
половина чайної ложки червоної меленої паприки;
половина чайної ложки гранульованого часнику;
третина чайної ложки солі;
рафінована олія для змащування форми.
 

Печериці в хрусткій скоринці: покроковий процес приготування
Свіжі гриби промиваємо і добре обсушуємо: зайва рідина зовсім не потрібна.
У глибоку миску вбuваємо одне свіже куряче яйце, вливаємо в нього розтоплене вершкове масло, остигле до кімнатної температури.
Все ретельно розмішуємо вінчиком, відправляємо в миску шампіньйони.
Накриваємо посуд з грибами кришкою, трясемо протягом хвилини, щоб всі гриби вкрилися яєчною сумішшю.
У великий поліетиленовий пакет висипаємо панірувальні сухарі домашнього приготування, мигдалеве борошно
Порада: Якщо мигдальної муки у вас немає, візьміть тільки 40 грам панірувальних сухарів.
Додаємо сир пармезан, натертий на дрібній тертці, гранульований часник і солодку паприку, суміш прованських трав (за бажанням). Пакет трясемо, щоб все перемішалося.
Перекладаємо в пакет зі спеціями гриби, закриваємо його і перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо в неї гриби, посипаємо зверху спеціями, що залишилися в пакеті.
Відправляємо форму з грибами в духовку, розігріту до 190 градусів, на 15 хвилин.

Джерело


Приємного всім апетиту і гарного настрою.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі