Шаурма з куркою і ароматними спеціями: домашній рецепт
Коли вам хочеться чого-небудь екзотичного і пікантного - приготуйте домашню шаурму, рецепт якої пропонуємо в нашому матеріалі. Щоб приготувати цю страву вам не потрібно купувати арсенал східних спецій: куркума і паприка є на кожній кухні, а сванську сіль можна замінити будь-якою сіллю зі спеціями, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
- куряче філе (грудка і стегна) - 300 г
- солодкий помідор - 1 шт.
- куркума - 3 г
- мелена паприка - 3 г
- чорний мелений перець - 2 г
- сіль - 5 г
- кінза - 2 гілочки
- тонкий лаваш або піта для подачі
Приготування:
Філе курки нарізати тонкими довгими скибочками. Помідори очистити від шкіри і насіння і нарізати дрібними кубиками. Зелень дрібно порубати.
Всі інгредієнти для начинки змішати і тушкувати на слабкому вогні до готовності курки. Потім обсмажити начинку 2-3 хвилини на розпеченій сковороді.
Гарячу начинку загорнути в піту або лаваш. Готову піту обсмажити на грилі або сковороді гриль декілька хвилин з кожного боку, щоб на ній з'явилися апетитні смужки.
Ось і все, приємного апетиту!