«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Шоколадні пончики на молоці. Ледь знайшла цей рецепт, вони просто неперевершені

Шоколадні пончики на молоці. Ледь знайшла цей рецепт, вони просто неперевершені

Інгредієнти:

Молоко – 250 мл
Борошно – 380-420 г
Цукор – 40 г
Сіль – ½ чайної ложки
Сода – ½ чайної ложки
3 яєчні жовтки
Какао-порошок – 20 г
Сухі дріжджі – 10 г
Вершкове масло кімнатної температури – 50 г
Олія для смаження   Джерело
глазур:

Цукрова пудра – 150 г
Вода – 3-4 столових ложки

Приготування:

Всі інгредієнти крім вершкового масла викладіть в миску і замісити тісто. Для початку додайте менше борошна , тісто спочатку буде липким , але потім завдяки какао почне набувати форму. Тому не поспішайте з борошном. Почніть додавати масло шматочками і сформуйте з тіста кульку. Викладіть його в миску , закрийте рушником і залиште при кімнатній температурі на 1-2 години підніматися.
Розімніть тісто і розкачайте товщиною в 1 см. Формою для пончиків чи склянкою виріжте заготовки , а маленькій чаркою зробіть внутрішньому отвір. Викладіть пончики на деко , знову закрийте рушником і залиште ще на деякий час підніматися.
У цей час приготуйте глазур , змішавши пудру і воду. Закрийте мисочку харчовою плівкою поки пончики будуть смажитися .
Нагрійте в каструлі масло і обсмажте пончики з обох сторін ( приблизно по хвилині на сторону) . Викладіть на тарілку паперовий рушник і промокніть кожен пончик , щоб прибрати зайвий жир.
Дайте пончиками злегка охолонути , а потім занурте кожен у миску з глазур’ю і викладіть на решітку , щоб вона злегка застигла.
Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі