Шоколадний торт на кефірі. Бiльше тортів не кyпую і не замoвляю! Гoтую сама цю неpeально пишну шоколадну смaкоту!
Торт подобається уciм без винятку!
Пиріг мегашоколадний і дуже смачний, обов’язково спробуйте приготувати!
Складові
Борошно – 3 ст.
Кефір – 300 мл
Яйця – 3 шт.
Вершкове масло – 100 г
Цукор – 1 ст.
Сода – 1 щ.
Какао – 50 г
Шоколадна стружка – 100 г
Рецепт приготування
Змішайте всі інгредієнти. Додайте соду, гашену оцтом.
Залийте шоколадне тісто в ємності для випічки.
Поставте ємність в духовку, розігріту до 200 градусів. Пиріг випікається 25 хвилин.
Готову страву прикрашається шоколадною глазур’ю або поливається розтопленим шоколадом.
Смачного!