Шоколадно-кокосовий пляцок з сирним кремом
Бісквіт:
6 яєць
1 стак. цукру
3\4 стак. муки
3-4 ст. лож какао
1 чай. лож розпушувача
Білки збити з цукром на безе. Додати по одному жовтки і збивати на найменших оборотах міксера. Тоді додати муку з розпушувачем і какао. Легко все вимішати. Форма 22х26 вистелити папером для випічки. Коли буде холодний розрізати на два коржі.
Кокосовий корж:
5 білків
200 г цукру
100 г кокосової стружки
1 ст. лож крохмалю
1 ст. лож муки
1\2 чай. лож розпушувача
сік 1 лимона
1 ст. лож оцту
Білки з цукром збити на безе. Влити сік лимона з оцетом і вимішати. Тоді всипати муку з розпушувачем і кокоси. Все легенько вимішати ложкою. Пекти один корж.
Крем сирний:
700 г добре змеленого сиру
200 г цукру
5 жовтків
100 г масла
1.5 ст. лож крохмалю
ванільний цукор
Все разом добре розтерти до однорідної маси в каструлі. Поставити на вогонь. Постійно мішати поки не загустіє як пудинг. Поділити на дві частини.
Перемазувати теплим кремом. Збираємо пляцок: темний корж+крем+кокосовий корж+крем+темний корж. Поставити в холодильник для повного застигання крему на 3-4 год Смачного!