«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Швидкі пиріжки з багета – дуже смачно, а ніякого тіста місити не потрібно

Буває, в ранковому поспіху просто не вистачає часу на приготування повноцінного сніданку, а їсти фастфуд по дорозі або сидіти в офісі з порожнім шлyнкoм до обіду зовсім не хочеться. І не потрібно!

Щоб зварганити ситний сніданок, необов’язково годину метушитися на кухні. Виявляється, достатньо лише дістати з хлібниці багет або невеликі булочки, наповнити їх смачною начинкою і відправити на кілька хвилин в духовку або мікрохвильову піч розігріватися, пише Damys.

Ми хочемо поділитися з вами найпростішим рецептом приготування пиріжків під назвою «Ледача дружина». Погляньте на список інгредієнтів і зрозумієте, що кожен з них найчастіше є на вашій кухні. Такі рум’яні пиріжки під шаром тягучого сиру можна взяти з собою на роботу і упакувати дитині в школу. Спробуйте цей рецепт, вам однозначно сподобається!

Складові:
Багет 1 шт
Печериці 200 г
Твердий сир 100 г
Сметана 3 ст. л.
Цибуля 1 шт.
Часник 1 зуб.
Соняшникова олія 50 мл
Сіль за смаком
Чорний перець (мелений) за смаком
Приготування:
1. Наріжте багет шматочками шириною приблизно 5-7 см, за допомогою чайної ложки вийміть м’якуш таким чином, щоб кожен шматочок мав форму склянки з денцем.

2. Щоб приготувати начинку, вимийте і дрібно наріжте гриби, очистіть і подрібніть зубчики часнику і цибулю. Обсмажуйте їх до готовності, за 5 хвилин до кінця приготування додайте в сковороду сметану, сіль і перець, гарненько все перемішайте.

3. Відправте шматочки багета в змащену олією форму для запікання. Акуратно наповніть «стаканчики» з багета начинкою і присипте натертим на крупній тертці сиром.

4. Покладіть форму в розігріту до 180 градусів духовку на 7-8 хвилин, щоб багет підрум’янився, а сир розплавився.

Вітаємо, смачні пиріжки на швидку руку готові! Якщо з вечора у вас залишився невеликий шматочок курячого філе, обов’язково обсмажте його разом з грибами.

Не забудьте поділитися цим рецептом з друзями!

джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі