Швидкі та смачні пиріжки. З’їдаються за лічені хвилини. Такі пиріжечки виходять пухкими та рум’яними. Довго залишаються свіжими!
Тісто виходить еластичне і дуже приємне в роботі, за смаком нагадує листкове, але набагато ніжніше. Начинка можна робити будь-яку – солодку або несолодку.
Сьогодні готуємо пиріжки з капустою.
Складові:
Вода – ½ склянки (125 мл.)
Сіль – ½ ч. ложки
Цукор – 1 ч. ложка
Рослинна олія – 120 мл.
Борошно – 280 гр. (Близько 2 склянок)
Начинка: (начинка може бути будь-яка)
Капуста – 1 качан
Морква – 1 шт.
Ріпчасту цибулю – 1 шт.
Рослинна олія – 3 ст. ложки
Сіль, перець – за смаком
Для підсилення смаку в капустяну начинку можна додати чайну ложку цукру.
яйце
Кунжут (за бажанням)
Випікати пиріжки при t 200 гр. 25 хвилин. Після того як пиріжки спечуться, рекомендую їх ненадовго накрити рушником, щоб вони стали м’якшими.
Ще один варіант начинки:
Рис відварний – 1 стакан
Яйця варені – 2 шт. (Порубати ножем)
Зелень – пучок
Сіль, перець – за смаком.
Смачного!