«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Швидкий кабачковий рулет з фаршем та сиром! Готується дуже просто і завжди виходить смачним

Готується дуже просто і завжди виходить смачним.

Основа:

кабачки 2 шт
зелень кріп, петрушка
яйця 4 шт
сіль, чорний перець
мука 2-3 ст. лож    Джерело

Начинка:

курячий фарш 300 гр
цибуля 1 шт
сир 100 гр
сіль, чорний перець
рослинна олія для смаження
зелень
Кабачки натріть на крупній тертці і злегка відіжміть, інформує Ukr.Media.

Яйця перемішуємо з сіллю і перцем.

Додаємо порізану зелень, борошно і добре перемішуємо, з’єднуємо з кабачками.

Кабачкове тісто викладаємо (розподіляємо) на деко (застелене пергаментом, змащеним рослинною олією) і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 15-20, температура 200 градусів.

Тепер приготуємо начинку, беремо фарш курячий. Сир використовуйте будь-який.

Цибулю обсмажуємо до легкої золотавості (у невеликій кількості олії), сюди ж додаємо фарш. Як тільки обсмажиться залишиться присолити і поперчити.

Основа готова. Фарш злегка остигнув, тепер додаємо сир, перемішуємо. Розподіляємо начинку на кабачкову основу.

Акуратно звернемо рулет і в пергаменті відправляємо в духовку ще хвилин на 10, нехай сир розплавиться. Температура 200 градусів.

Готовий рулет можна подавати гарячим, сир тягнеться, класно! А можна остудити і подати холодним або взяти з собою на пікнік. Готуйте на здоров’я!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі