«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

ШВИДКИЙ РЕЦЕПТ – СИРНИЙ ТОРТ НА СКОВОРОДІ.

ПРИГОТУВАННЯ ЗАЙМЕ НЕ БІЛЬШЕ 30 ХВ! СМАКОТА НЕЙМОВІРНА, УСІ ПРОСЯТЬ ДОБАВКУ

Сирний торт на сковороді. Готування займе не більше 30 хвилин! Джерело

Швидкий і простий спосіб приготування десерту.

Складові

Для коржів:

✓ Борошно – 300 г

✓ Яйця – 2 шт.

✓ Вершкове масло – 250 г

✓ Сода – 1 щіпка

✓ Вода – 100 мл

✓ Столовий оцет 6% – 1 ч. л.

Для крему:

✓ Сир – 0,7 кг

✓ Цукровий пісок – 1 ст. л.

✓ Яєчний жовток – 4 шт.

✓ Вершкове масло – 100 г

Для прикраси:

✓ Волоські горіхи

✓ Шоколадна стружка.

Рецепт приготування

Погасіть соду оцтом.

Змішайте вершкове масло з цукром і додайте гашене соду.

Акуратно висипте борошно і вимісити тісто.

Поставте його в холодильник на деякий час.

Протріть сир через сито, додайте цукор, вершкове масло і жовтки.

Все ретельно перемішайте і поставте варитися на 3 хв.

Постійно помішуйте сирний крем. Готовий продукт остудіть.

Дістаньте з холодильника тісто, розділіть його на 10 шматків.

Розкачайте кожен шматочок, виріжте з нього коло і підсмажте на сковороді без масла.

Остиглі коржі промажьте сирним кремом.

Верх торта прикрасьте подрібненими горіхами і шоколадною стружкою (за бажанням).

Поставте його в холодильник на 2 години для просочування.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі