«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Сім продуктів, які розріджують кров

Стан крові - найважливіший показник роботи серцево-судинної системи людини. Від неї залежить функціонування всіх органів і клітин. Якщо вона дуже в'язка то головна функція - транспортна, утруднюється. Внаслідок чого може порушитися кровопостачання органів, яке потягне за собою розвиток варикозу і тромбозу.

Отож, топ-7 продуктів, які рекомендують кардіологи для нормалізації густоти крові, зниження її в'язкості.
1. Ягоди

Полуниця, агрус, журавлина, малина і вишня - ягоди, багаті саліцилової кислотою. Вони нормалізують густоту крові і зменшують запалення. Вживаючи ці продукти, можна оздоровити організм і впоратися c різними хворобами. 

2. Оливкова олія

Цей корисний продукт містить омега-3 жирні кислоти і вітамін Е, які м'яко розріджують кров.

3. Кориця 

Кориця діє на організм як потужний антикоагулянт, а все завдяки кумарину в її складі. Також ця речовина здатна знижувати тиск, знімати запалення і зменшувати розвиток пухлин.

4. Горіхи і насіння

З'їдаючи жменю горіхів і насіння в день, ви розріджує кров і в значній мірі знижуєте ризик хвороб серця і судин. Вони є джерелами саліцилатів, вітаміну Е і омега жирних кислот. 

5. Імбир

Крім того, що імбир розріджує кров, він також зменшує рівень цукру в крові і прискорює обмін речовин. Його варто з обережністю приймати людям з аритмією і підвищеним тиском.

6. Часник

Часник зменшує рівень «поганого» холестерину в крові і його окислюваність в жирових відкладень, а також нормалізує тиск. Він знижує в'язкість крові, зменшуючи її здатність утворювати тромби. Для лікування підходить як часник, часниковий порошок і екстракт, так і масло. 

7. Гострий перець

До складу червоного гострого перцю входить капсаїцин, який підсилює кровообіг, збільшує приплив крові до органів і зменшує її згортання.
Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі