«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Сінабони із секретним інгредієнтом: ідеальний рецепт

Чашечка гарячого чаю з лимоном у поєднанні з ароматною випічкою – ідеальне рішення у холодний осінній вечір. Перед сінабонами мало хто встоїть, тому кожна господиня має приготувати ці пухкі булочки. Класичним рецептом мало кого здивуєш, а от гарбузові сінабони – це вже інша річ.

Нутриціологиня Анна Копусь поділилася рецептом гарбузових сінабонів. Опубліковано на сторінці в Instagram.

Гарбузові сінабони

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Кисломолочний сир – 180 г

  • Яйця – 1 шт.

  • Запечений гарбуз – 50 г

  • Курага – 30 г

  • Борошно рисове – 50 г

 
  • Борошно пшеничне – 50 г

  • Борошно кукурудзяне – 50 г

  • Розпушувач – 1 ч. л.

  • Підсолоджувач – 1 ст. л.

  • Ваніль

  • Кориця

  • Сіль

Для начинки:

  • Вершкове масло або пряжене (ГХІ) – 30 г

  • Кориця

  • Підсолоджувач

Для помадки:

  • Грецький йогурт/м'який кисломолочний сир – 100 г

  • Запечений гарбуз – 100 г

  • Ваніль

Гарбузова помадка для сінабонів

Спосіб приготування:

  1. Для тіста потрібно збити м'які інгредієнти із підсолоджувачем. Окремо змішати борошно та розпушувач. З'єднати дві маси та замісити тісто. Поставити у холодильник на 10 – 20 хвилин.

  2. Розм'якшене масло змішати з корицею та підсолоджувачем.

  3. Тісто тонко розкачати. Змастити начинкою і загорнути в рулет.

  4. Розрізати на булочки і викласти на лист. Випікати 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.

  5. Щоб приготувати помадку, потрібно змішати всі інгредієнти і помазати готові сінабони.

  6. Поставити в холодильник на кілька годин і дати просочитися.

Процес приготування сінабонів

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі