Сінабони із секретним інгредієнтом: ідеальний рецепт
Чашечка гарячого чаю з лимоном у поєднанні з ароматною випічкою – ідеальне рішення у холодний осінній вечір. Перед сінабонами мало хто встоїть, тому кожна господиня має приготувати ці пухкі булочки. Класичним рецептом мало кого здивуєш, а от гарбузові сінабони – це вже інша річ.
Нутриціологиня Анна Копусь поділилася рецептом гарбузових сінабонів. Опубліковано на сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Для тіста:
-
Кисломолочний сир – 180 г
-
Яйця – 1 шт.
-
Запечений гарбуз – 50 г
-
Курага – 30 г
-
Борошно рисове – 50 г
-
Борошно пшеничне – 50 г
-
Борошно кукурудзяне – 50 г
-
Розпушувач – 1 ч. л.
-
Підсолоджувач – 1 ст. л.
-
Ваніль
-
Кориця
-
Сіль
Для начинки:
-
Вершкове масло або пряжене (ГХІ) – 30 г
-
Кориця
-
Підсолоджувач
Для помадки:
-
Грецький йогурт/м'який кисломолочний сир – 100 г
-
Запечений гарбуз – 100 г
-
Ваніль
Спосіб приготування:
-
Для тіста потрібно збити м'які інгредієнти із підсолоджувачем. Окремо змішати борошно та розпушувач. З'єднати дві маси та замісити тісто. Поставити у холодильник на 10 – 20 хвилин.
-
Розм'якшене масло змішати з корицею та підсолоджувачем.
-
Тісто тонко розкачати. Змастити начинкою і загорнути в рулет.
-
Розрізати на булочки і викласти на лист. Випікати 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
-
Щоб приготувати помадку, потрібно змішати всі інгредієнти і помазати готові сінабони.
-
Поставити в холодильник на кілька годин і дати просочитися.