«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Сирна смакота за 5 хвилин! Пиріг виходить не тільки дуже смачним, а ще й красивим, пухким та ніжним!

Пропоную приготувати дуже смачний шоколадно-сирний пиріг.

Мене сестра навчила готувати його, у них вся родина обожнює цю смакоту! У цьому пирозі я використовувала два види тіста – пишне шоколадне і більш щільне сирне. Поєднання сиру та какао в випічці – це завжди виграшний варіант. Пиріг виходить не тільки дуже смачним, а ще й красивим.

Для приготування пирога знадобиться:

Для сирної частини:

250 г сиру;

1 яйце;

2-3 ст. л. цукру;

1/2 пакетика ванільного цукру;

1 ч. л. картопляного крохмалю.

Для шоколадної частини:

1 яйце;

1 склянка цукру;

1/2 пакетика ванільного цукру;

1 стакан кефіру 2,5%;

2 склянки борошна;

1,5 ч. л. розпушувача;

2 ст. л. какао;

2/3 склянки рослинної олії без запаху;

Стакан 250 мл;
Від якості какао залежить колір і смак пирога. Я використовувала солодкий дитячий розчинний напій, тому зменшувала кількість цукру в тісті;

Роз’ємна форма для випічки d = 25 см.

Для сирної частини сир розтерти з яйцем, цукром і ванільним цукром в однорідну масу.

Додати крохмаль, ретельно перемішати, щоб не було грyдок.

Для шоколадної частини яйце збuти з цукром і ванільним цукром.

Влити кефір, ретельно перемішати.

Всипати борошно з розпушувачем, збuти в однорідну масу.

Додати какао, перемішати шоколадну масу пирога.

Влити олію і перемішати. Тісто має бути однорідним і густим.

Форму для випічки змастити маслом. Викласти спочатку шоколадне тісто, розрівняти. Потім хаотично розкласти сирну масу і за допомогою дерев’яної палички круговими рухами намалювати довільні візерунки у майбутнього пирога.

Випікати сирний пиріг з какао в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин. Готовність перевіряти зубочисткою. Пекти сирний пиріг з какао в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин. Готовність перевіряти зубочисткою.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі