Сирний рулет з крабовими паличками
Інгредієнти:
– яйця – 3 шт.
– сметана (жирна) – 3 ст. л.
– сир голландський – 300 гр.
– морква – 1 шт.
– морська сіль – 0,5 ч. л.
Для начинки:
– сметана – 2 ст. л.
– плавлені сирки – 3 шт.
– крабові палички – 240 гр.
– часник – 2 зубчики
– кріп – 0,5 пуч.
Приготування:
– збийте яйця та ретельно змішайте їх з сіллю.
– на тертці з дрібними отворами натріть моркву й твердий сир, додайте до яєць разом з жирною сметаною. Перемішайте все до однорідності.
– форму застеліть пергаментним папером, змастіть олією й вилийте отриману масу. Все гарно розрівняйте.
– духовку розігрійте до 180 градусів й випікайте 12-15 хвилин. Залишіть остивати.
– для начинки натріть плавлені сирки й крабові палички, додайте часник, пропущений через прес, подрібнений кріп та сметану й ретельно перемішайте.
– отриману начинку викладіть на корж, рівномірно розподіліть й загорніть в рулет.
– після цьогообгорніть його пергаментним папером та поставте у холодильник.
Смачного!