«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Скумбрія «Чотири години» – готується до смішного швидко і просто. Не вірила, що так можна доки сама не спробувала

Скумбрія «Чотири години»

Інгредієнти

1 кг скумбрії,
3 цибулини,
10 горошин духмяного перцю,
3 лаврових листка,
1 ч. ложка приправи для риби,
0,5 ч. ложки коріандру,
2 бутони гвоздики,
2 ст. ложки солі з чубком,
1 с. ложка цукру,
1 л води.
У розсіл дати 1 ст. ложку зерен гірчиці (без чубка), 1 ч. ложку коріандру.

Приготування

Скумбрію розморозити, відрізати голову і хвіст, випатрати, вичистити, порізати шматочками по 2,5–3 см завширшки.
Приготувати розсіл: налити 1 л води, додати сіль, цукор, прянощі, розрізану навпіл цибулину (у лушпинні!). Усе довести до кипіння, проварити 2 хв, охолодити.
В остиглий розсіл скласти скумбрію, накрити кришкою і поставити в холодильник на 4 год, можна на ніч (риба вбере солі, скільки треба).
Можна їсти або скласти у банку, перекладаючи кільцями цибулі (перший і останній шар – цибуля).
Усе залити 200 мл розсолу (в якому маринувалася риба), змішаного з 5 ст. ложками нерафінованої олії. Можна зберігати в холодильнику ще кілька днів.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі