«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Слойки на кефірі — на завтра не залишиться

Вчора вже спробувала - дууууже смачно!

Вам буде потрібно:

Для тіста:

вершкове масло 250 г,
1 скл. кефіру 250 мл,
1 п. розпушувача (10 г)
3 скл. борошна (480 г).
Для крихти:

3/4 скл. борошна (120 г)
3/4 скл. цукру (150 г)
100 г вершкового масла (натерти на тертці)
Як готувати:

1. Для тіста: натерти на тертці вершкове масло, додати 1 скл. кефіру, розпушувач і борошно. 
Замісити швидко тісто і поставити його в холодильник на 1 годину. 
2. Приготувати крихту: борошно, цукор, вершкове масло (натерти на тертці) — все перемішати до утворення крихти і поставити в холодильник. 
3. Тісто розділити на 6 частин (приблизно по 165 г). 
Розкачати тонко (близько 4-5 мм) перший корж (я розкачувала в коло) і посипати частиною крихти (приблизно 70 г). 
Окремо розкачати інший корж, накрити ним перший, посипати крихтою і злегка придавити. 
Виконати так з усіма коржами. Останній корж посипати не потрібно. 
Порізати на частини (у мене на сектори). 
4. Поставити в розігріту до t-180 ° C духовку на 35-45 хвилин.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі