Смачна, ароматна і корисна скумбрія! Приготувавши її за рецептом знаменитого кухаря, ви ще більше в неї закохаєтесь
Рецептів з скумбрії дуже багато, ось і я вирішила поділитися одним з них. Дуже любимо скумбрію, цю недорогу і корисну рибу. Приготувавши її за рецептом знаменитого кухаря, ви ще більше в неї закохаєтесь.
Складові:
Скумбрія – 2 шт.,
Часник – 3 зубки,
Паприка солодка – 1 ч.л. з гіркою,
Оливкова олія – 2 ст.л.,
Орегано – щіпка
Сіль морська – за смаком
Рецепт приготування:
Обробляємо рибу на філе, акуратно видаляємо всі кістки.
Приготуємо суміш для риби. Для цього видавимо часник, додамо паприку, орегано, оливкову олію, сіль. Перемішаємо добре.
Цією сумішшю обмазуємо філе скумбрії і залишаємо маринуватись хвилин на 30 – 40, можна і більше, тільки потім ще смачніше буде.
Беремо жароміцний лист, викладаємо на нього фольгу або пекарський папір, краще папір.
Шкірою вгору акуратно викладаємо філе скумбрії, трохи солимо.
Відправляємо в розігріту духовку до 220 градусів на 10 хвилин. Риба готова.
Найкраще на гарнір картопля, але вона залишилася за кадром. Посипаємо зеленню.
Смачного!