«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Смачна, ароматна і корисна скумбрія! Приготувавши її за рецептом знаменитого кухаря, ви ще більше в неї закохаєтесь

Смачно, ароматно і корисно! Тепер готую тільки так!

Рецептів з скумбрії дуже багато, ось і я вирішила поділитися одним з них. Дуже любимо скумбрію, цю недорогу і корисну рибу. Приготувавши її за рецептом знаменитого кухаря, ви ще більше в неї закохаєтесь.

Складові:

Скумбрія – 2 шт.,

Часник – 3 зубки,

Паприка солодка – 1 ч.л. з гіркою,

Оливкова олія – ​​2 ст.л.,

Орегано – щіпка

Сіль морська – за смаком

Рецепт приготування:

Обробляємо рибу на філе, акуратно видаляємо всі кістки.

Приготуємо суміш для риби. Для цього видавимо часник, додамо паприку, орегано, оливкову олію, сіль. Перемішаємо добре.

Цією сумішшю обмазуємо філе скумбрії і залишаємо маринуватись хвилин на 30 – 40, можна і більше, тільки потім ще смачніше буде.

Беремо жароміцний лист, викладаємо на нього фольгу або пекарський папір, краще папір.

Шкірою вгору акуратно викладаємо філе скумбрії, трохи солимо.

Відправляємо в розігріту духовку до 220 градусів на 10 хвилин. Риба готова.

Найкраще на гарнір картопля, але вона залишилася за кадром. Посипаємо зеленню.

Смачного!

Джерело

 

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі