«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Смачнезна закуска до святкового столу всього за 10 хвилин! Гості будуть в захваті! Такі грибочки сподобаються всім!

Мариновані печериці за 10 хвилин: чудова закуска на святковий стіл! Якщо в будинку намічається свято, турбот і клопоту на плечі господині лягає сповна.

Представляємо експрес-рецепт маринованих шампіньйонів: готуються дуже швидко і також швидко з’їдаються!

Класна закуска, скажу я вам, такі грибочки сподобаються всім!

А щоб вони ще й на столі виглядали нарядно, вибирай печериці маленькі, однакового розміру. Коштують вони трохи дорожче, але в цілому робити таку заготовку в рази економніше, ніж купувати готові гриби в банці.

Як маринувати печериці

СКЛАДОВІ

500 г печериць
120 мл соняшникової олії
3 зубчики часнику
10 горошин чорного перцю
2 ч. л. цукру
1 ч. л. солі
4 лаврові листочки
60 мл оцту 6%
Приготування
Гриби ретельно вимийте. Великі розріжте навпіл.

Приготуй маринад: змішайте в каструльці оцет, соняшникову олію, цукор, сіль, перець горошком і лавровий лист.

Викладіть в маринад гриби, додайте пропущений через прес часник і поставте каструлю на вогонь. Після закипання варіть 5 хвилин.

Зніміть з вогню, перекладіть гриби в банку, залийте маринадом.

Дочекавшись охолодження, помістіть банку з грибами в холодильник. Через 4 години смачнезна закуска готова!

Так, до речі, в рецепті помилки немає: ці гриби готуються без додавання води, так як виділяють багато своєї рідини.

Дуже смачно! Здивуйте своїх гостей на свята!

 Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі