Смачний перекус за 3 хвилини! Намазка для бутербродів та святкових корзинок
Намазка для бутербродів з печінкою тріски може стати чудовим наповнювачем для святкових корзинок чи бутербродів. Все просто і легко, потрібно лише трохи вільного часу та наявність усіх продуктів.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- печінка тріски – 1 банка;
- яйця – 2 шт.;
- плавлений сир – 1 шт;
- часник – 3 зубчики;
- цибуля зелена та кріп, пучок;
- майонез, сіль та перець.
Процес приготування намазки для бутербродів
Печінку подрібнюємо вилкою. Яйця та часник, сирок натираємо на середній тертці.
Порада: щоб сирок терся легше і не злипався, трохи заморозте його у морозильній камері.
Цибулю і кріп дрібно ріжемо.
Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом і, якщо потрібно, досолюємо.
Батон ріжемо скибочками, обсмажуємо на сухій сковороді, можна лише з одного боку.
Намазуємо бутерброди та подаємо до столу.
Масу можна використовувати як фарш для свіжих помідорів, тарталеток.