Смачний вершково-огірковий соус по домашньому. Ви забудете про магазинний майонез.
Виходить смачно і корисно.
Дивовижно смачний і простий у приготуванні соус для овочів, м’яса, хліба і всього того з чим їдять майонез. Соус чудово підходить до різних страв з курки і свинини, до гострих крилець і ребер, а також до нарізаних брусочками овочів, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
1 середній огірок
100 гр м’якого вершкового сиру
2 зубчики часнику,
3 ст. ложки жирної сметани
кріп
спеції за бажанням
Приготування:
Натерти один середній огірок на крупній тертці і злегка віджати сік.
Додати 100 гр м’якого вершкового сиру, 2 зубчики подрібненого часнику, 3 ст. ложки жирної сметани, 1 ч. ложка дрібно нарізаного кропу.
Приправити спеціями і перемішати.
Соус готовий!