«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Смачнючі голубці з пекінської капусти з незвичайною начинкою. Такого ви ще не готували!

Незвичайні голубці з незвичайною начинкою!

Нещодавно знайшла цей рецепт в інтернеті: і тепер шкодую, що не готувала так раніше!

Голубці з пекінської капусти з незвичайною начинкою – це не просто дуже смачно: пальчики оближеш! А як просто готувати: нічого не обсмажуємо, запікаємо в духовці! І тому страва виходить, можна сказати, дієтичною: зовсім без жиру!

Пекінська капуста ніжніша білокачанної, та й грибна начинка додає родзинки. Тому голубці виходять дивовижними: ароматними, соковитими і апетитними.

Інгредієнти:
капуста пекінська – 10 листочків;
куряче філе – 500 грам;
свіжі шампіньйони – 150 грам;
помідори – 1-2 штуки;
сир (у мене зернений) – 2-3 столових ложки;
зелень кропу;
чорний мелений перець і сіль – за смаком.
Для заливки:
томатна паста – 2 столових ложки;
часник – 1-2 зубчики;
вода;
сіль.

Як приготувати голубці з пекінської капусти:
Куряче філе промиваємо і пропускаємо через м’ясорубку з найбільшою решіткою.
Свіжі гриби, очищені і промиті, нарізаємо дрібними кубиками, додаємо в фарш.
Помідори ріжемо дрібно, теж відправляємо в фарш. Туди ж кладемо і сир.
Дрібно ріжемо кріп, з’єднуємо його з фаршем, солимо, перчимо і перемішуємо.
У пекінської капусти відрізаємо нижню частину: вона нам не знадобиться.
Іншу частину капусти розбираємо на листя, складаємо в каструлю, заливаємо окропом. Залишаємо на 2-3 хвилини під закритою кришкою.
Листя дістаємо і зрізаємо товсті прожилки: або просто розбиваємо їх молоточком.
Викладаємо начинку на кожен лист і загортаємо, як зазвичай, конвертиком.
Голубці укладаємо в форму.
Готуємо заливку. В томатну пасту додаємо часник, сіль, наливаємо воду, перемішуємо і заливаємо голубці.
Форму накриваємо фольгою і ставимо в духовку: готуємо при температурі 180 градусів, 35-40 хвилин.

Перед подачею на стіл голубці з пекінської капусти посипаємо зеленню! Дуже смачно з домашньою сметаною: і ніякої піджарки! Все просто нудиться в духовці, в томатному соусі! Ось такий чудовий рецепт!

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі